Waar:

Arnold Janssenlaan 46
4847 DK Teteringen

Wanneer:

De expositie is te bezoeken vanaf 16 januari tot eind maart 2020.

In september 2019 heeft fotoclub Teteringen zijn 40 jarig jubileum gevierd met een expositie in dorpshuis ‘t Web.
Deze expositie was voor de fotoclub een echte opsteker. Er waren veel bezoekers.
Achteraf bleek dat nogal wat belangstellenden door vakantie en dergelijke onze expositie niet konden bezoeken en dat zeer spijtig vonden.
Daarom heeft de fotoclub besloten om de foto’s in Park Zuiderhout opnieuw te exposeren.
Ook Zuiderhout vindt het fijn dat op die manier ook al hun bewoners de expositie kunnen bekijken.
Het atrium is hiervoor omgetoverd tot expositieruimte en iedereen kan deze, tijdens de openingsuren van Park Zuiderhout, vrij bezoeken.

Fotoclub Teteringen en Park Zuiderhout hopen dat veel dorpsgenoten en andere belangstellenden die de expositie in september hebben
gemist alsnog hun kans grijpen en komen kijken.