• Foto Corry Groenewout
  • Foto Livia Kam
responsive jquery slider joomla

Welkom bij Fotoclub Teteringen

Onze fotoclub werd in 1979 opgericht, in een tijd waarin fotografie draaide om filmrolletjes volschieten en ontwikkelen in de donkere kamer.
Met de intrede van de digitale camera veranderde er veel en Fotoclub Teteringen veranderde mee.
Maar nog steeds staat plezier in fotograferen voorop en stimuleren en leren we van elkaar.
Op clubavonden door ons fotowerk te bespreken, maar ook door gezamenlijk naar exposities te gaan, aan workshops deel te nemen en fotogenieke locaties te bezoeken.

We komen eens in de twee weken (in de even weken) bij elkaar op maandagavond van 20.00 - 22.00 uur in dorpshuis 't Web in Teteringen. Kandidaat-leden kunnen een paar keer komen kijken.

Fotobond

Fotoclub Teteringen is aangesloten bij de Fotobond en we nemen deel aan landelijke en regionale wedstrijden.
Eens in de twee jaar exposeren we in de Nieuwe Veste (Centrum voor de Kunsten) in Breda.

Aanmelden

Ben je met fotografie bezig en vind je het leuk om samen met anderen meer uit je hobby te halen, word dan lid van Fotoclub Teteringen. Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.voor meer informatie of om je aan te melden.

Bekijk onze Privacyverklaring.